چطور بلاگر متمایزی شویم؟
چطور بلاگر متمایزی شویم؟ اینفلئونسرهای بلندپرواز زیادی وجود دارند که باید با آنها رقابت کرد. اگر می خواهید با بهترین برندها کار کنید باید متمایز باشید. با فهمیدن نرخ انگیجمنت مخاطبین و جامعه شناختی تان، کسب مهارتهای ویژه یا تولید محتوای با کیفیت می توانید متمایز باشید. هرچه دست پر تر باشید شانس بیشتری برای انتخاب شدن و گرفتن دستمزد بالا خواهید داشت.
تعداد انگیجمنت برای بلاگر شدن
اولین سوالی که یک برند درباره یک اینفلوئنسر می پرسد این است که «چه تعداد دنبال کننده دارد؟» دومین سوال این است که نرخ انگیجمنت بلاگر چقدر است؟ در حقیقت سوالشان این است که چه تعدادی از تمام دنبال کننده هایتان واقعا برای محتوای شما لایک و کامنت می گذارند؟ خواه روی یک قلب یا انگشت شصت کلیک کنند، محتوای شما را به اشتراک بگذراند یا دوباره توییت کنند یا برای کامنت گذاشتن وقت بگذارند. همه این ها یعنی مشارکت فعالی دارند و به پست های شما علاقه مندند. امکان دارد بخشی از پروژه برندسازی خود را به مشاوران و آژانس های برندینگ سپرده و یا با کمک اینفلوئنسرها به دنبال گسترش برند خود باشند.
هر پلتفرم، سیستم خود را دارد اما همه آن ها یک معنی یکسان دارند: انگیجمنت
نرخ انگیجمنت = تعداد دنبال کننده ها (در زمان آن پست) / [تعداد لایک ها + تعداد کامنت ها]
برای یک نرخ انگیجمنت کلی تر می توانید میانگین لایک ها و کامنت های یک ماه خاص را پیدا کنید اما من معمولا از نرخ ده پست آخر استفاده می کنم
یک نرخ انگیجمنت مطلوب بین 1.5 تا 2.5 درصد است، اما هدف شما باید این باشد که از 3 درصد فراتر روید. گاهی اوقات انگیجمنت کلی تان مهم است، اما بعضی وقت ها ممکن است بازه هدفمندتری را مد نظر داشته باشید.
اثر سن، جنسیت، محل زندگی در بلاگر شدن
توجه به تمامی آموزش های برندینگ و نکات مهم برای شناسایی جامعه هدف، نیازها و اهداف آنها و به دنبال آگاهی از نرخ انگیجمنت خود، مجموعه اعداد بعدی که برای بلاگر شدن باید بدانید، نرخ جمعیت شناختی مخاطبینتان است. سه مورد اصلی برای دریافت بازتاب واکنش های مخاطبین عبارتند از: سن، جنسیت و محل زندگی.
- سن: سن یک اینفلئونسر الزاما سن مخاطب را تعیین نمی کند. اگر محتوای شما درخشان، شاد و متمرکز بر کارهایی که انجام می دهید باشد، احتمالا مخاطبینتان نوجوان هستند حتی اگر 35 سالتان باشد. به همین ترتیب اگر یک مادر بیست ساله هستید که درباره بزرگ کردن دوقلوها بلاگ نویسی می کنید احتمالا سن اکثر مخاطبینتان بسیار بیشتر از شما خواهد بود.
- جنسیت: اینفلئونسرهایی که لباس های نا متعارف تری می پوشند معمولا دنبال کننده های زیادی از جنس مخالف دارند. اگر برندی سعی دارد یک رژ لب جدید را تبلیغ کند و تمام دنبال کننده هایتان مرد هستند شما گزینه مناسبی نخواهید بود. اما اگر برندی بخواهد یک نوشیدنی جدید یا محصولی مخاطبان آقا و خانم دارد را معرفی کنند حتما شما گزینه مناسبی هستید.
- محل زندگی: این فاکتور برای رویدادها و رونمایی های ویژه حائز اهمیت است. اگر برای افتتاح یک پاساژ یا فروشگاه جدید نیاز به معرفی داشته باشیم بهترین گزینه بلاگرها یا اینفلوئسرهایی هستند که در آن محدوده زندگی می کنند و یا مخاطبان آن در شهر مورد نظر زندگی می کنند.
شناسایی جامعه مخاطب در بلاگ
در بلاگ یا کانال یوتیوبتان، گوگل آنالیزور بهترین دوستتان خواهد بود. ساده ترین روش برای مشاهده اعداد جمعیتی خود در اینستاگرام این است که پیج خود را به حالت بیزینس تغییر دهید و از گزارش های بخش اینسایت استفاده کنید
وب سایت هایی مثل www.hyprbrands.com هم هستند که به شما این امکان را می دهند تا جست و جویی رایگان انجام داده و اطلاعات دقیق تری از مخاطبانتان به دست آورید.
برندها تنها اینفلئونسرها و بلاگر هایی را دوست دارند که مهارت های ویژه ای داشته باشند.
داشتن مهارت، حائز اهمیت است بنابراین باید زمان صرف کرده و تلاش کنید آن ها را پرورش دهید. مدل ایستادن و ژست گرفتن برای عکاسی ها، صحبت جلوی دوربین و راه رفتن روی فرش قرمز مهارت هایی هستند که هر اینفلوئسر موفقی باید از آن برخوردار باشد.
در لینکدین
ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
برندسازی فروشگاه اینترنتی
برندسازی مدرسه و دانشگاه
برندسازی کلینیک زیبایی
برندسازی صنایع غذایی
برندسازی کافه و رستوران
برندینگ خودروسازی
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
آقای خسروی سلام
ممنون از مطلب جالبتون
من همیشه از شما پیش اساتید تعریف می کنم
مشتاق دیدار شما هستیم
برای بلاگر شدن میشه بیشتر راهنمایی کنید لطفا؟
سلام
خیلی ممنون شما لطف دارین
همچنین مشتاق دیدار شما
میتونیم در جلسه ای درباره ش صحبت کنیم
لطفا ایمیل بفرمایید یا تماس بگیرید
Ravinkhosravi1@gmail.com
09122589289
https://www.instagram.com/ravinkhosravi/